Kujtojmë 1,133 fëmijët e vrarë dhe të zhdukur gjatë luftës!

Lajmet e Fundit

Nxënësit e Gjimnazit Cambridge në Pejë kujtojnë 1,133 fëmijët e vrarë dhe të zhdukur gjatë luftës së fundit në Kosovë. Në shenjë nderimi për jetët e tyre ndezën nga një qiri për secilin. Përmes kësaj video, nxënësit tanë duan të përcjellni një mesazh informues lidhur me numrin e madh të fëmijëve të vrarë duke theksuar faktin që derimë tani askush nuk është dënuar për krimet e bëra. Askush! Ëndrrat e tyre u këputën, t’i vazhdojmë ne!

SHOW LESS

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved