Leonora Loxhaj

Lajmet e Fundit

Mësimi online në këtë situatë të jashtëzakonshme ka qenë i nevojshëm dhe shumë i suksesshëm duke falenderuar Shkollën Gjimnazin Cambridge për mundesinë që iu afroj nxënësve. Falenderim i veçant për mësuesen Albana që ishte shumë e përkushtuar që fëmijët të marrin dije nga mësimet. Pa përkushtimin e prindit, nxënësit dhe mësueses nuk kishim me pas sukses në këtë formë të mësimit. Ne si prindër të Aronit jemi me fat që Aroni ka një mësuese siq jeni ju e nderuara mësuese. Jeni për çdo lavdat! Me respekt familja Loxhaj

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved