Stafi

Jakup Beqaj

Drejtor i Shkollës

Më Shumë
Albana Zhuri

Mësuese - Cikli i Ulët

Më Shumë
Beatriqe Berdynaj

Profesoreshë e Fizikës

Më Shumë
Dije Hasanmetaj

Profesoreshë e Matematikës

Më Shumë
Drita Haxhaj

Pedagoge

Më Shumë
Ermira Efendia

Profesoreshë e Edukatës Muzikore

Më Shumë
Fjoralba Haxhaj

Profesoreshë e Gjuhës Angleze

Më Shumë
Florije Berisha

Profesoreshë e Kimisë

Më Shumë
Haxhi Berisha

Profesor i Fizikës

Më Shumë
Hatixhe Ademaj

Profesoreshë e Biologjisë

Më Shumë
Irena Ramosaj

Profesoreshë e Gjuhës Shqipe

Më Shumë
Florin Beqaj

Udhëheqës i Administratës (Sekretar)

Më Shumë
Kaltrina Morina

Profesoreshë e Gjuhës Angleze

Më Shumë
Muharrem Kukalaj

Profesor i Matematikës

Më Shumë
Mustaf Kadrijaj

Profesor i Edukatës Fizike - Cikli i lartë

Më Shumë
Qendrim Gërvalla

Profesor i Teknologjisë Informative

Më Shumë
Sadik Berisha

Profesor i Kimisë

Më Shumë
Toska Basha

Profesoreshë e Gjuhë Shqipe

Më Shumë
Vullnet Doli

Profesor i Edukatës Fizike

Më Shumë
Arbesa Bardheci

Profesoreshë e Gjeografisë dhe Astronomisë

Më Shumë
Ali Gashi

Profesor i Historisë dhe Edukatës Qytetare

Më Shumë
Qendresa Kelmendi

Kontabiliste

Më Shumë
Arlind Vokshi

Zyrtar Administrativ

Më Shumë
Edona Belegu

Mësuese Edukatore

Më Shumë
Feriha Sallova

Mësuese - Cikli i ulët

Më Shumë
Nolita Tafarshiku

Mësuese-Cikli i ulët

Më Shumë
Albana Iberhysaj

Mësuese - Cikli i ulët

Më Shumë
Rita Pavata

Mësuese - Cikli i ulët

Më Shumë

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved