Nxënësit tanë eksploruan më shumë për sistemin diellor!

Lajmet e Fundit

Nxënësit e klasës së katërt, Emanueli, Aroni, Sara, Alea dhe Aurora eksploruan më shumë për sistemin diellor me projekte interesante dhe te punuara me përkushtim. ☀️ 🌍 🌙

   

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved