Festa e Abetares 2020-2021

Festa e Abetares është një nga ngjarjet më të rëndësishme dhe të dashura për ne. 📚
Ju urojmë arritje të larta dhe përvoja të paharrueshme talentëve tanë të vegjël që sapo përfunduan klasën e parë tek Gjimnazi Cambridge, dhe i falenderojmë që bashkë me mësuesen e tyre i ofruan një atmosferë shumë të këndshme ambienteve të shkollës.

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved