Ngjarje të shënuara

Të dashur maturantë, ju e gëzoni lirinë të përcaktoni se kush jeni. Gjeni pasionin tuaj. Shpesh jeta di të jetë punë e vështirë. Po, do të dështoni, por mos u dorëzoni asnjëherë.

Jini përgjegjës dhe respektoni botën dhe vendin tuaj. #Besoni # #vetën #tuaj. Jemi krenarë që si vatër e dijes, nxjerrim nxënës të përgatitur për fazat e mëtejme të jetës. Mos harroni, ne ishim dhe do jemi gjithmonë një derë e hapur për ju!  

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved