Regjistrimet 2021-2020

Lajmet e Fundit

Regjistrimet për vitin shkollor 2021/2022 kanë filluar për të gjitha nivelet e shkollimit:

– Parafillor
– Shkolla fillore
– Shkolla e mesme e ulët
– Shkolla e mesme e lartë, me drejtimet:

🔹Shkenca Natyrore
🔹Matematikë dhe Informatikë
🔹Shkenca Shoqërore
🔹Mjekësi e Përgjithshme

Për më shumë informata informohuni këtu ose na kontaktoni në +383 49 554 500.

Regjistrohuni tani dhe përfitoni nga oferta për regjistrimet e hershme!

#gjimnazicambridgepejë #Regjistrimet #Parafillor #fillor #shkollaemesmeeulet #shkollaemesmeelarte

See less

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved