1 Maj, Dita Ndërkombëtare e punëtorëve!

Lajmet e Fundit

Në këtë ditë shprehim mirënjohje dhe vlerësim për punën e të gjithë bashkëpunëtorëve tanë, duke u munduar që çdoherë të përmirësojmë kushtet e tyre të punës. Kështu, kemi arritur që të krijojmë një staf të mrekullueshëm me të cilin po arrijmë suksese të përbashkëta. Urime dita ndërkombëtare e Punëtorëve!

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved