Lorem Title

Description

Read More
Lorem Title

Description

Read More
Lorem Title

Description

Read More
Lorem Ipsum

Description

Read More

Latest News and Activites

Regjistrimet për vitin shkollor 2020/2021 kanë filluar

Regjistrimet për vitin shkollor 2020/2021 kanë filluar për të gjitha nivelet e shkollimit: - Parafillor - Shkolla fillore - Shkolla e mesme e ulët - Shkolla e mesme e lartë në drejtimet: Shkenca Natyrore; Matematikë dhe Informatikë; Shkenca Shoqërore; Mjekësi...

Read More
Generic placeholder image
Ambulanca brenda shkollës

Ambulanca brenda shkollës! Kontrollet rutinore të nxënësve tanë tani e tutje do të bëhen brenda ambienteve të shkollës sonë, në ambulancën e këndshme dhe miqësore. Gjendja fizike dhe psikologjike e nxënësve tanë është primare për ne, ndaj në bashkëpunim me Dr. Drita Lokaj, do kujdesemi për shëndetin e tyre. 🏫 🚑 🏥 👩🏻‍⚕️ 👩‍🏫

Written in June 18, 2020
Generic placeholder image
Nxënësit tanë eksploruan më shumë për sistemin diellor!

Nxënësit e klasës së katërt, Emanueli, Aroni, Sara, Alea dhe Aurora eksploruan më shumë për sistemin diellor me projekte interesante dhe te punuara me përkushtim. ☀️ 🌍 🌙  

Written in June 15, 2020
Generic placeholder image
Artistët tanë të vegjël kanë krijuar vegla muzikore!

Artistët tanë të vegjël kanë krijuar vegla muzikore me materiale të përditshme që përdorim çdo ditë. Ndonëse nuk janë vegla profesionale tingujt që krijojnë janë plot jetë, pasi që janë punuar me dashuri 🥁🪕🎺  

Written in June 11, 2020
Generic placeholder image
Kanë filluar përgatitjet për testin e arritshmërisë!

Kanë filluar përgatitjet për testin e arritshmërisë, sipas orarit të planifikuar dhe duke zbatuar në përpikëri, të gjitha udhëzimet e dhëna nga intitucionet përkatëse. 🧼 😷 🧤

Written in June 9, 2020

Stafi akademik

Latest Videos

Testimonials