Zbukurimi i ambientit të shkollës për festat e dhjetorit!

Lajmet e Fundit

Zbukurimi i ambientit të shkollës për festat e dhjetorit është një gjë të cilën nxënësit tanë e bëjnë me shumë vullnet dhe dashuri.🎄
Këtë vit më shumë se çdoherë tjetër kemi nevojë për ambiente të ngrohta që të na përcjellin ndjesinë e festave🎊
 

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved