Vlerësime nga ish-nxënësit e shkollës!

Lajmet e Fundit

Dëshmia më e mirë e punës sonë të palodhshme janë sukseset e nxënësve tanë!

Vlerësimet e tyre na motivojnë të vazhdojmë tutje me ofrimin e shkollimit cilësor dhe me qasje inovative!

Krijo të ardhmen tënde!

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved