NJOFTIM PËR KLASËT E 12-ta!

Lajmet e Fundit

NJOFTIM PËR KLASËT E 12-ta!

Sipas njoftimit të mëparshëm, Ministria e Arsimit dhe Shkencës, ka marrë vendim që mësimi plotësues i ambientimit dhe përgatitjes së nxënësve për Testin e Maturës për klasët e 12-ta të mbahet në formën online (mësim në distancë).

Mësimi plotësues për klasat e 12-ta, sipas këtij vendimi, do të fillojë të Hënën, me datë 24.08.2020, në formën online (mësim në distancë).

Testi i Maturës do të mbahet me datë 29.08.2020.

Orët përgatitore do të mbahen sipas orarit të mëposhtëm.

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved