Mjediset e sigurta, miqësore dhe të rehatshme!

Lajmet e Fundit

Mjediset e sigurta, miqësore dhe të rehatshme janë një pjesë e rëndësishme për të mbështetur mësimin dhe zhvillimin fëmijëve në nivelin parashkollor.

Ndaj, jemi kujdesur që të ofrojmë një mjedis që siguron të gjitha 🧩📚🧮

#gjimnazicambridge #school #primaryschool #secondaryschool

 

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved