Mbani trupin dhe mendjen e shëndoshë

Lajmet e Fundit

Aktivitetet fizike ndikojnë në shëndetin fizik dhe mendor të nxënësve, prandaj janë aq të rëndësishme sa duhet të jenë pjesë e rutinës së përditshme.

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved