Matja e gjatësisë dhe peshës së nxënësve!

Lajmet e Fundit

Përcjellja e vazhdueshme e gjatësisë dhe peshës së nxënësve është shumë e rëndësishme për profesorët tanë të edukimit fizik. 📏
Matjet e gjatësisë dhe peshës na ndihmojnë që të kuptojmë nëse fëmijët po rriten ashtu siç duhet sipas moshës së tyre, apo jo.👧👦🏻

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved