Kanë filluar përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor sipas udhëzimeve të MASH-it!

Lajmet e Fundit

Mësimdhënësit e shkollës sonë kanë filluar përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor sipas udhëzimeve të MASH-it për situatën e krijuar nga pandemia.

Me pa durim presim 1 shtatorin për kthimin e nxënësve në bankat shkollore, pas një periudhe të gjatë.

Ky vit i ri shkollor për nxënësit e #GjimnaziCambridge sjellë risi dhe mundësi shtesë për mësim.

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved