Koha për tregime!

Lajmet e Fundit

Sot po ndajmë disa tregime dhe përralla bashkë. Maturantët dhe nxënësit e ciklit të mesëm të lartë rrëfyen tregime dhe përralla ashtu siç i kanë mësuar kur ishin të vegjël.🪑 Ndërsa, në anën tjetër, të vegjlit tanë me plot kurreshtje dëgjoni dhe pa hezitim edhe tregonin variantet e tyre të përrallave.📚

#HappyTellAStoryDay

 

    

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved