Gjimnastika në shkollën tonë!

Lajmet e Fundit

Gjimnastika është sport që përfshin ushtrime fizike të cilat kërkojnë: ekuilibër, forcë, fleksibilitet, shkathtësi, koordinim dhe qëndrueshmëri.

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved