Festa e Pavarësisë së Kosovës #13 vjetori

Lajmet e Fundit

Për nderë të 13 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, në shkollën tonë u organizua një program me aktivitete të shumta.
Nxënës nga të gjitha grupmoshat, përmes këngës, poezisë, valles, artit dhe sportit, shprehën mirënjohjen e tyre për të gjithë ata që kontribuan në çlirimin dhe shpalljen e Kosovës shtet të lirë e të pavarur.
Këtë vit kujtuam 1,133 fëmijët e vrarë dhe të zhdukur nga forcat serbe në luftën e fundit në Kosovë. Në nderim të jetëve të tyre ndezëm nga një qiri për secilin.
Programi festiv u jep hapësirë nxënësve për të shprehur talentin e tyre, të ambientohen me paraqitjet para masës dhe të mësojnë më shumë rreth histroisë së vendit tonë.
Gëzuar Kosovë!
            

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved