Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Angleze.

Lajmet e Fundit

Gjuha Angleze është gjuhë e përmasave botërore, e cila është gjuhë zyrtare në 67 vende të botës dhe gjuhë e dytë në shumë shtete të tjera.
Në shkollën tonë gjuhës angleze i kushtohet shumë kohë dhe rëndësi. Më 23 Prill, nxënësit e shkollës sonë përmes aktiviteteve dhe projekteve të ndryshme shënuan këtë ditë. 🇬🇧🇺🇸
 

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved