Dita e TokĂ«s🌎

Lajmet e Fundit

Mbrojtja e planetit tonĂ«, fillon me ju!🌎
Dita e Tokës është ngjarje vjetore e cila shënohet më 22 Prill për të demonstruar mbështetje për mbrojtjen e mjedisit.
Individualisht, secili prej nesh ka fuqi dhe ndikim tĂ« vĂ«rtetĂ« si njĂ« konsumator dhe njĂ« anĂ«tar i njĂ« komuniteti qĂ« mund tĂ« bashkohet pĂ«r ndryshim. đŸĄâ™»ïž
Prandaj, edhe arsimimi i vazhdueshĂ«m i fĂ«mijĂ«ve tanĂ«, ua mundĂ«son atyre qĂ« tĂ« kontribuojnĂ« nĂ« ruajtjen e planetit dhe t’i ndihmojnĂ« tĂ« tjerĂ«t qĂ« tĂ« kuptojnĂ« rĂ«ndĂ«sinĂ« dhe vlerĂ«n e burimeve tona natyrore.â˜˜ïžđŸ”
Çdo ditĂ« Ă«shtĂ« ditĂ« e TokĂ«s!

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved