Dita e shkrimit të dorës!

Lajmet e Fundit

Sot nxënësit tanë mbajtën një debat letrar nën praninë e dy profesoreshave të gjuhës shqipe, ku u shënua edhe dita ndërkombëtare e shkrimit të dorës. ✍️
Me tastierat e kompjuterit si metodë e re e shkrimit, ne shpesh harrojmë metodën e vjetër të stilolapsit dhe letrës. Kjo ditë i inkurajon nxënësit të vendosin stilolaps në letër dhe të tregojnë aftësitë e tyre!
       

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved