Dita Botërore e Kancerit, 4 Shkurti!

Lajmet e Fundit

Dita Botërore e Kancerit, 4 Shkurti, kërkon të rrisë ndërgjegjësimin dhe të zvogëlojë stigmën që e rrethon sëmundjen e cila është shkaktari i dytë kryesor i vdekjeve në mbarë botën. Edhe nxënësit e ,,Gjimnazit Cambridge“, dje me disa aktivitete u bënë pjesë e kësaj fushate.
„Unë jam, unë do t‘ia dal“.

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved