Ambulanca brenda shkollës

Lajmet e Fundit

Ambulanca brenda shkollës!

Kontrollet rutinore të nxënësve tanë tani e tutje do të bëhen brenda ambienteve të shkollës sonë, në ambulancën e këndshme dhe miqësore.

Gjendja fizike dhe psikologjike e nxënësve tanë është primare për ne, ndaj në bashkëpunim me Dr. Drita Lokaj, do kujdesemi për shëndetin e tyre. 🏫 🚑 🏥 👩🏻‍⚕️ 👩‍🏫

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved