Aktivitet fizik

Lajmet e Fundit

Prioriteti ynë kryesor është t’i mbajmë nxënësit tanë fizikisht 🧘‍♂️🤸‍♂️dhe mendërisht📚 aktiv.
Distanca nuk na pengon ta bëjmë këtë gjë sepse vullneti për punë është shumë i madh💪
Faleminderit pafund prindërve dhe mësimdhënësve për bashkëpunimin e shkëlqyer.

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved