Gjimnazi Cambridge këtë vit i është bashkuar Project Maat!

Lajmet e Fundit

Gjimnazi Cambridge – Pejë, këtë vit i është bashkuar Project Maat, një nismë që synon të frymëzojë ndryshime pozitive në shoqërinë tonë duke u përqëndruar dhe adresuar varfërinë e skajshme në Kosovë🤝. Fëmijët sot kanë zgjedhur kartat e produkteve me të cilat do të ndihmojnë, por kjo nuk duhet të ju kufizojë.
Ju, stafi dhe familjet tuaja mund të ndihmoni me aq sa keni mundësi. Produktet mund të dorëzohen deri të premtën, më datë 18.12.2020.
Nxënësit e shkollës sonë gjithmonë kanë shprehur vullnetin dhe gatishmërinë për të kontribuar në nismat me karakter humanitar, për çka jemi krenarë për ta☺️.
       

Generic placeholder image

Lajmet e Fundit

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved