Aktivitetet

Në këtë pjesë mund të gjeni të gjitha aktivitetet ditore të zhvilluara në shkollën tonë nga nxënësit e të gjitha niveleve të shkollimit.

Opera dhe Baleti

Jo rastësisht janë shënuar ditët ndërkombëtare të Operas dhe Baletit kaq pranë njëra-tjetrës. #Opera si një formë e artit që tregon ngjarjet përmes muzikës dhe këndimit, në njërën anë dhe #Baleti si një formë artistike e vallëzimit e cila përformohet...

E Shkruar më 9 Shkurt, 2021
Dita Botërore e Kancerit, 4 Shkurti!

Dita Botërore e Kancerit, 4 Shkurti, kërkon të rrisë ndërgjegjësimin dhe të zvogëlojë stigmën që e rrethon sëmundjen e cila është shkaktari i dytë kryesor i vdekjeve në mbarë botën. Edhe nxënësit e ,,Gjimnazit Cambridge“, dje me disa aktivitete u...

E Shkruar më 5 Shkurt, 2021
Matja e gjatësisë dhe peshës së nxënësve!

Përcjellja e vazhdueshme e gjatësisë dhe peshës së nxënësve është shumë e rëndësishme për profesorët tanë të edukimit fizik. Matjet e gjatësisë dhe peshës na ndihmojnë që të kuptojmë nëse fëmijët po rriten ashtu siç duhet sipas moshës së tyre,...

E Shkruar më 29 Janar, 2021
Dita e shkrimit të dorës!

Sot nxënësit tanë mbajtën një debat letrar nën praninë e dy profesoreshave të gjuhës shqipe, ku u shënua edhe dita ndërkombëtare e shkrimit të dorës. Me tastierat e kompjuterit si metodë e re e shkrimit, ne shpesh harrojmë metodën e...

E Shkruar më 25 Janar, 2021
Gjimnazi Cambridge këtë vit i është bashkuar Project Maat!

Gjimnazi Cambridge - Pejë, këtë vit i është bashkuar Project Maat, një nismë që synon të frymëzojë ndryshime pozitive në shoqërinë tonë duke u përqëndruar dhe adresuar varfërinë e skajshme në Kosovë. Fëmijët sot kanë zgjedhur kartat e produkteve me...

E Shkruar më 16 Dhjetor, 2020

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved