Aktivitetet

Në këtë pjesë mund të gjeni të gjitha aktivitetet ditore të zhvilluara në shkollën tonë nga nxënësit e të gjitha niveleve të shkollimit.

Ambulanca brenda shkollës

Ambulanca brenda shkollës! Kontrollet rutinore të nxënësve tanë tani e tutje do të bëhen brenda ambienteve të shkollës sonë, në ambulancën e këndshme dhe miqësore. Gjendja fizike dhe psikologjike e nxënësve tanë është primare për ne, ndaj në bashkëpunim me Dr. Drita Lokaj, do kujdesemi për shëndetin e tyre. 🏫 🚑 🏥 👩🏻‍⚕️ 👩‍🏫

E Shkruar më 18 Qershor, 2020
Nxënësit tanë eksploruan më shumë për sistemin diellor!

Nxënësit e klasës së katërt, Emanueli, Aroni, Sara, Alea dhe Aurora eksploruan më shumë për sistemin diellor me projekte interesante dhe te punuara me përkushtim. ☀️ 🌍 🌙  

E Shkruar më 15 Qershor, 2020
Artistët tanë të vegjël kanë krijuar vegla muzikore!

Artistët tanë të vegjël kanë krijuar vegla muzikore me materiale të përditshme që përdorim çdo ditë. Ndonëse nuk janë vegla profesionale tingujt që krijojnë janë plot jetë, pasi që janë punuar me dashuri 🥁🪕🎺  

E Shkruar më 11 Qershor, 2020
Kanë filluar përgatitjet për testin e arritshmërisë!

Kanë filluar përgatitjet për testin e arritshmërisë, sipas orarit të planifikuar dhe duke zbatuar në përpikëri, të gjitha udhëzimet e dhëna nga intitucionet përkatëse. 🧼 😷 🧤

E Shkruar më 9 Qershor, 2020
Dezinfektimin, dezinsketimin dhe deratizimin i ambienteve të shkollës!

Me qëllim të përgatitjes së testit të arritshmërisë, kthimi në shkollë i klasave të 9-ta do të bëhet nga e hëna më datë 8 qershor deri më 19 qershor. Kjo duke u bazuar në vendimin e Qeverisë të datës 31 Maj 2020. Shkolla ka ndërmarrë të gjitha masat e duhura për dezinfektimin, dezinsketimin, deratizimin, organizimin dhe përgatitjen e ambienteve për mbarëvajtjen e sigurtë të orëve.

E Shkruar më 6 Qershor, 2020
Nxënësit e klasës së katërt po zhvillojnë me zell mësimet në distancë

Përveç mësimeve nga Gjuha Shqipe, Matematika e lëndë të tjera, ata po mësojnë edhe se si të qepin🧵🏫📚

E Shkruar më 25 Maj, 2020
Mbani trupin dhe mendjen e shëndoshë

Aktivitetet fizike ndikojnë në shëndetin fizik dhe mendor të nxënësve, prandaj janë aq të rëndësishme sa duhet të jenë pjesë e rutinës së përditshme.

E Shkruar më 25 Maj, 2020
Origami është mënyrë e palosjes së letrës duke krijuar figura të ndryshme.

Duke e lënë imagjinatën e tyre të lirë për të krijuar, nxënësit tanë punuan origami të ndryshëm në kuadër të lëndës Art Figurativ 🎨

E Shkruar më 25 Maj, 2020
Aktivitet fizik

Prioriteti ynë kryesor është t’i mbajmë nxënësit tanë fizikisht 🧘‍♂️🤸‍♂️dhe mendërisht📚 aktiv. Distanca nuk na pengon ta bëjmë këtë gjë sepse vullneti për punë është shumë i madh💪 Faleminderit pafund prindërve dhe mësimdhënësve për bashkëpunimin e shkëlqyer.

E Shkruar më 25 Maj, 2020


Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved