Aktivitetet

Generic placeholder image
Gjimnastika në shkollën tonë!

Gjimnastika është sport që përfshin ushtrime fizike të cilat kërkojnë: ekuilibër, forcë, fleksibilitet, shkathtësi, koordinim dhe qëndrueshmëri. #proudofourstudents #gjimnazicambridgepejë #athletics #TuanaKelmendi

E Shkruar më 7 Maj, 2021
Generic placeholder image
Meditim në natyrë!

Studimet kanë treguar se studentët që meditojnë ose kalojnë një kohë të caktuar në "qetësi", kanë performancë më të mirë akademike.  

E Shkruar më 5 Maj, 2021

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved