Aktivitetet

Generic placeholder image
Koha për tregime!

Sot po ndajmë disa tregime dhe përralla bashkë. Maturantët dhe nxënësit e ciklit të mesëm të lartë rrëfyen tregime dhe përralla ashtu siç i kanë mësuar kur ishin të vegjël.🪑 Ndërsa, në anën tjetër, të vegjlit tanë me plot kurreshtje...

E Shkruar më 27 Prill, 2021
Generic placeholder image
Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Angleze.

Gjuha Angleze është gjuhë e përmasave botërore, e cila është gjuhë zyrtare në 67 vende të botës dhe gjuhë e dytë në shumë shtete të tjera. Në shkollën tonë gjuhës angleze i kushtohet shumë kohë dhe rëndësi. Më 23 Prill,...

E Shkruar më 26 Prill, 2021
Generic placeholder image
Dita e Tokës🌎

Mbrojtja e planetit tonë, fillon me ju! Dita e Tokës është ngjarje vjetore e cila shënohet më 22 Prill për të demonstruar mbështetje për mbrojtjen e mjedisit. Individualisht, secili prej nesh ka fuqi dhe ndikim të vërtetë si një konsumator...

E Shkruar më 22 Prill, 2021

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved