Aktivitetet

Generic placeholder image
Turne në futboll, shkolla fillore!

Për të shënuar përvjetorin e 13-të të Pavarësisë së Kosovës, në kuadër të ciklit të ulët u zhvilluan gara në futboll. Se kush fiton, ka pak rëndësi kur të vegjlit tanë luajnë për nderë të Pavarësisë së Kosovës       

E Shkruar më 17 Shkurt, 2021
Generic placeholder image
Festa e Pavarësisë së Kosovës #13 vjetori

Për nderë të 13 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, në shkollën tonë u organizua një program me aktivitete të shumta. Nxënës nga të gjitha grupmoshat, përmes këngës, poezisë, valles, artit dhe sportit, shprehën mirënjohjen e tyre për të gjithë ata...

E Shkruar më 17 Shkurt, 2021
Generic placeholder image
Opera dhe Baleti

Jo rastësisht janë shënuar ditët ndërkombëtare të Operas dhe Baletit kaq pranë njëra-tjetrës. #Opera si një formë e artit që tregon ngjarjet përmes muzikës dhe këndimit, në njërën anë dhe #Baleti si një formë artistike e vallëzimit e cila përformohet...

E Shkruar më 9 Shkurt, 2021
Generic placeholder image
Dita Botërore e Kancerit, 4 Shkurti!

Dita Botërore e Kancerit, 4 Shkurti, kërkon të rrisë ndërgjegjësimin dhe të zvogëlojë stigmën që e rrethon sëmundjen e cila është shkaktari i dytë kryesor i vdekjeve në mbarë botën. Edhe nxënësit e ,,Gjimnazit Cambridge“, dje me disa aktivitete u...

E Shkruar më 5 Shkurt, 2021

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved