Aktivitetet

Generic placeholder image
Matja e gjatësisë dhe peshës së nxënësve!

Përcjellja e vazhdueshme e gjatësisë dhe peshës së nxënësve është shumë e rëndësishme për profesorët tanë të edukimit fizik. Matjet e gjatësisë dhe peshës na ndihmojnë që të kuptojmë nëse fëmijët po rriten ashtu siç duhet sipas moshës së tyre,...

E Shkruar më 29 Janar, 2021
Generic placeholder image
Dita e shkrimit të dorës!

Sot nxënësit tanë mbajtën një debat letrar nën praninë e dy profesoreshave të gjuhës shqipe, ku u shënua edhe dita ndërkombëtare e shkrimit të dorës. Me tastierat e kompjuterit si metodë e re e shkrimit, ne shpesh harrojmë metodën e...

E Shkruar më 25 Janar, 2021

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved