Aktivitetet

Generic placeholder image
Gjimnazi Cambridge këtë vit i është bashkuar Project Maat!

Gjimnazi Cambridge - Pejë, këtë vit i është bashkuar Project Maat, një nismë që synon të frymëzojë ndryshime pozitive në shoqërinë tonë duke u përqëndruar dhe adresuar varfërinë e skajshme në Kosovë. Fëmijët sot kanë zgjedhur kartat e produkteve me...

E Shkruar më 16 Dhjetor, 2020
Generic placeholder image
Përmes teknologjisë, mësojmë historinë!

Nxënësit e klasës së pestë, duke përdorur teknologjinë, prezantuan punimet e tyre në lëndën e historisë. Ishin të shkëlqyeshëm Klasa V-të, mësuesja Albana Baraku ZHuri        

E Shkruar më 14 Dhjetor, 2020
Generic placeholder image
Zbukurimi i ambientit të shkollës për festat e dhjetorit!

Zbukurimi i ambientit të shkollës për festat e dhjetorit është një gjë të cilën nxënësit tanë e bëjnë me shumë vullnet dhe dashuri. Këtë vit më shumë se çdoherë tjetër kemi nevojë për ambiente të ngrohta që të na përcjellin...

E Shkruar më 11 Dhjetor, 2020

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved