Aktivitetet

Generic placeholder image
Vlerësime nga ish-nxënësit e shkollës!

Dëshmia më e mirë e punës sonë të palodhshme janë sukseset e nxënësve tanë! Vlerësimet e tyre na motivojnë të vazhdojmë tutje me ofrimin e shkollimit cilësor dhe me qasje inovative! Krijo të ardhmen tënde!

E Shkruar më 18 Gusht, 2020
Generic placeholder image
NJOFTIM PËR KLASËT E 12-ta!

NJOFTIM PËR KLASËT E 12-ta! Sipas njoftimit të mëparshëm, Ministria e Arsimit dhe Shkencës, ka marrë vendim që mësimi plotësues i ambientimit dhe përgatitjes së nxënësve për Testin e Maturës për klasët e 12-ta të mbahet në formën online (mësim...

E Shkruar më 17 Gusht, 2020
Generic placeholder image
Implementimi i ISO standardeve!

Po fillojmë implementimin e ISO standardeve, ISO 9001 standard për menaxhimin e cilësisë dhe ISO 21001 standard për institucionet arsimore, me përkrahjen e BERZH Këshilla për Biznese të Vogla në Kosovë Në kuadër të përkushtimit të “Gjimnazit Cambridge” për përmirësimin e...

E Shkruar më 11 Gusht, 2020

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved