Aktivitetet

Generic placeholder image
Mjediset e sigurta, miqësore dhe të rehatshme!

Mjediset e sigurta, miqësore dhe të rehatshme janë një pjesë e rëndësishme për të mbështetur mësimin dhe zhvillimin fëmijëve në nivelin parashkollor. Ndaj, jemi kujdesur që të ofrojmë një mjedis që siguron të gjitha 🧩📚🧮 #gjimnazicambridge #school #primaryschool #secondaryschool  

E Shkruar më 28 Korrik, 2020

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved