Aktivitetet

Generic placeholder image
Ambulanca brenda shkollës

Ambulanca brenda shkollës! Kontrollet rutinore të nxënësve tanë tani e tutje do të bëhen brenda ambienteve të shkollës sonë, në ambulancën e këndshme dhe miqësore. Gjendja fizike dhe psikologjike e nxënësve tanë është primare për ne, ndaj në bashkëpunim me...

E Shkruar më 18 Qershor, 2020
Generic placeholder image
Artistët tanë të vegjël kanë krijuar vegla muzikore!

Artistët tanë të vegjël kanë krijuar vegla muzikore me materiale të përditshme që përdorim çdo ditë. Ndonëse nuk janë vegla profesionale tingujt që krijojnë janë plot jetë, pasi që janë punuar me dashuri 🥁🪕🎺  

E Shkruar më 11 Qershor, 2020

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved