Aktivitetet

Generic placeholder image
Mbani trupin dhe mendjen e shëndoshë

Aktivitetet fizike ndikojnë në shëndetin fizik dhe mendor të nxënësve, prandaj janë aq të rëndësishme sa duhet të jenë pjesë e rutinës së përditshme.

E Shkruar më 25 Maj, 2020
Generic placeholder image
Aktivitet fizik

Prioriteti ynë kryesor është t’i mbajmë nxënësit tanë fizikisht 🧘‍♂️🤸‍♂️dhe mendërisht📚 aktiv. Distanca nuk na pengon ta bëjmë këtë gjë sepse vullneti për punë është shumë i madh💪 Faleminderit pafund prindërve dhe mësimdhënësve për bashkëpunimin e shkëlqyer.

E Shkruar më 25 Maj, 2020

Copyright © 2020 Gjimnazi Cambridge Pejë. All Rights Reserved