Gjimnazi Cambridge – Krijo të ardhmen tënde
PROGRAMI MËSIMOR

Programe mësimore të cilat zhvillohen në bazë të plan programeve të aprovuara nga MASHTI, por gjithmonë duke futur elementin e punës arsimore në bllok.

Më Shumë
Laboratorët

Të pajisur me të gjitha mjejtet e nevojshme për zhvillimin e njësive mësimore të cilat kërkojnë zbatim të njohurive në prakrikë.

Më Shumë
Biblioteka

Burim i njohurive për mendjet dhe hapësira në të cilën nxënësit tanë zbërthejnë dhe kristalizojnë informacionet.

Më Shumë
Salla e Ushqimit

Nga duart e arta të kuzhiniereve tona të servohet ushqim i freskët, i shijshëm dhe i shëndetshëm për nxënësit dhe stafin e Gjimnazit Cambridge.

Më Shumë

Lajmet dhe Aktivitetet e fundit

Regjistrimet për vitin shkollor 2020/2021 kanë filluar

Regjistrimet për vitin shkollor 2020/2021 kanë filluar për të gjitha nivelet e shkollimit: - Parafillor - Shkolla fillore - Shkolla e mesme e ulët - Shkolla e mesme e lartë në drejtimet: Shkenca Natyrore; Matematikë dhe Informatikë; Shkenca Shoqërore; Mjekësi...

Më Shumë
Generic placeholder image
Kanë filluar përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor sipas udhëzimeve të MASH-it!

Mësimdhënësit e shkollës sonë kanë filluar përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor sipas udhëzimeve të MASH-it për situatën e krijuar nga pandemia. Me pa durim presim 1 shtatorin për kthimin e nxënësve në bankat shkollore, pas një periudhe të gjatë. Ky vit i ri shkollor për nxënësit e #GjimnaziCambridge sjellë risi dhe mundësi shtesë për mësim.

Shkruar më 21 Gusht, 2020
Generic placeholder image
Vlerësime nga ish-nxënësit e shkollës!

Dëshmia më e mirë e punës sonë të palodhshme janë sukseset e nxënësve tanë! Vlerësimet e tyre na motivojnë të vazhdojmë tutje me ofrimin e shkollimit cilësor dhe me qasje inovative! Krijo të ardhmen tënde!

Shkruar më 18 Gusht, 2020
Generic placeholder image
NJOFTIM PËR KLASËT E 12-ta!

NJOFTIM PËR KLASËT E 12-ta! Sipas njoftimit të mëparshëm, Ministria e Arsimit dhe Shkencës, ka marrë vendim që mësimi plotësues i ambientimit dhe përgatitjes së nxënësve për Testin e Maturës për klasët e 12-ta të mbahet në formën online (mësim në distancë). Mësimi plotësues për klasat e 12-ta, sipas këtij vendimi, do të fillojë të Hënën, me datë 24.08.2020, në formën online (mësim në distancë).

Testi i Maturës do të mbahet me datë 29.08.2020. Orët përgatitore do të mbahen sipas orarit të mëposhtëm.

Shkruar më 17 Gusht, 2020
Generic placeholder image
Implementimi i ISO standardeve!

Po fillojmë implementimin e ISO standardeve, ISO 9001 standard për menaxhimin e cilësisë dhe ISO 21001 standard për institucionet arsimore, me përkrahjen e BERZH Këshilla për Biznese të Vogla në Kosovë Në kuadër të përkushtimit të “Gjimnazit Cambridge” për përmirësimin e vazhdueshëm dhe ngritjen e cilësisë në edukimin e nxënësve të shkollës sonë, po fillojmë implementimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë përmes ISO 9001, si dhe me fokus të veçantë në çështjet e edukimit përmes ISO 21001, standard i posaçëm për institucionet arsimore.

Ky projekt do të realizohet në partneritet dhe i përkrahur financiarisht nga BERZH Këshilla për Biznese të Vogla në Kosovë, me ç ‘rast edhe falënderojmë programin për mbështetjen. Ky investim do të ndikojë drejtpërdrejtë në përmirësimin e mëtutjeshëm të sistemit të edukimit të “Gjimnazit Cambridge”, duke stimuluar përsosmëri dhe inovacion në të nxënit e dijes.

Shkruar më 11 Gusht, 2020

89

Rezultatet nga testi i arritshmërisë

Stafi akademik

Nxënësi i muajit

Nxënësi i muajit përzgjedhet duke marrë për bazë suksesin, vijeshmërinë dhe sjelljet e nxënësve.

Videot e fundit

Vlerësime