“Gjimanzi Cambridge” shpërblen nxënësit kreativ për fund vit!

Posted on: December 14, 2018 at 9:37 am, in

“Gjimanzi Cambridge” shpërblen nxënësit kreativ për fund vit! Viti shkollor 2018/19 filloi mbarë për nxënësit e “Gjimnazit Cambridge”, me suksese të shumta në nxënie të dijes. Gjysmë vjetori i parë i këtij viti shkollor, karakterizohet nga aktivitete të shumta mësimore, kulturore, shoqërore dhe të lira. Menaxhmenti, mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit ishin të lidhur ngushtë, si […]

MOS E DHEZ!

Posted on: May 14, 2018 at 1:23 pm, in

Duke u bazuar në faktet e mëposhtme: ➡️Sipas shtrirjes dhe intensitetit të varshmërisë duhanpirja bënë pjesë në varshmëritë më të shpeshta dhe më të rënda; ➡️20% e të gjitha vdekjeve janë pasojë e duhanpirjës; ➡️Duhanpirësit vdesin 10 vjet më të rinj se jo duhanpirësit; ➡️Nga 10 të sëmurë nga kanceri i mushkërive – 9 janë […]

Të nderuar nxënës dhe prindër!

Posted on: January 15, 2018 at 8:10 am, in

Duke shpresuar që keni kaluar pushime të këndshme dimërore, shprehim privilegjin që kemi të punojmë me ju në zhvillimin e pasionit të fëmijëve tuaj për të mësuar dhe zbuluar gjëra të reja. Gjysëmvjetorin e parë e përmbyllëm me sukses, duke zbatuar plan-programin e paraparë dhe duke e plotësuar atë me aktivitete të shumta nga fusha […]

Klasa e v-të në laboratorin e kimisë

Posted on: December 7, 2017 at 10:21 am, in

Nxënësit e klasës së pestë në orën e Njeriu dhe Natyra mësuan per Lëndën dhe vetitë e saj. Nxënësit e kësaj klase së bashku me mësuesen e praktikuan prodhimin e dioksidit të karbonit në kabinet. Mësimi ishte shumë interesant dhe atraktiv.

Aktivitetet në orën e TIK-ut

Posted on: December 7, 2017 at 9:53 am, in

Nxënësit e klasës se XI-të në lëndën e TIK ushtruan dhe praktikuan, në programin Microsoft Outlook, me shumë përkushtim realizuan: v  Krijimi dhe dërgdimi i mesazhit v  Bashkëngjitja e dokumenteve në mesazh v  Përgjigjia e shpejtë në mesazhin e pranuar (reply) v  Përcjellja e mesazheve (forward) v  Fshierja e një mesazhi  

Skijimi

Posted on: June 13, 2017 at 8:05 am, in

Si çdo vit tjetër, edhe këtë vit Gjimnazi Cambridge organizoi ekskurzion 4 ditorë ( 08.02.07-12.02.07) me karakter edukativo-arsimorë në Mavrovë të Maqedonisë. Këto 4 ditë ishin sa frytdhënëse po aq edhe argëtuese për nxënësit tanë, të cilët mësuan dhe përforcuan njohuritë e tyre rreth skijimit.

Dita e Pranveres

Posted on: June 13, 2017 at 7:59 am, in

Nxënësit e klasës së pestë pritën si është më së miri ditën e parë të Pranverës. Mësimi ishte më ndryshe nën rrezet e ngrohta të diellit. Me anë të kreativitetit të tyre stinën e Pranverës e shfaqën me këtë project.

28 Nentori

Posted on: April 24, 2017 at 8:06 am, in

Klasa e dytë Nxënësit e klasës së dytë të Gjimnazit “ Cambridge”edhe këtë herë ishin shumë kreativ. Me shumë përkushtim dhe dashuri punuan Flamurin Kombëtar Shqiptar kushtuar 104 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë. Poashtu shkëlqyen në programin festiv të organizuar nga shkolla jonë kushtuar 28 Nëntorit Ditës së Flamurit Kombëtar Shqiptar.

Arkiva